ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Atenție, călători: A fost reluată circulația prin punctele de trecere Costeşti - Stânca şi Lipcani - Rădăuţi Prut

10:21 | 07.04.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 7 apr. /MOLDPRES/. Circulația prin punctele de trecere a hotarului Costeşti - Stânca şi Lipcani - Rădăuţi Prut a fost reluată, transmite MOLDPRES.

Potrivit Poliției de Frontieră, în postul de trecere Lipcani rămâne restricționată deplasarea pentru autocare și camioane. Restricțiile de circulație au fost impuse din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

În continuare, autoritățile recomandă conducătorilor auto să țină cont de avertizările meteo și de recomandări. Este necesar ca ei să se informeze din timp despre starea vremii din țară și din statul de destinație. Totodată, mijloacele de transport trebuie să fie echipate corespunzător.

Foto: Poliția de Frontieră

img23002839

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!