ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul Nicu Popescu a avut o întrevedere cu viceministrul de Externe azer, Khalaf Khalafov

16:43 | 07.04.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 7 apr. /MOLDPRES/. Vicepremierul Nicu Popescu, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene, l-a primit în vizită pe viceministrul de Externe azer, Khalaf Khalafov, comunică MOLDPRES cu referire la Biroul de presă al MAEIE.

„Am apreciat rezultatele obținute pe parcursul celor 31 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice moldo-azere și am exprimat deschiderea noastră pentru dezvoltarea conlucrării în sectorul energetic, economic și agricol. Am subliniat, de asemenea, interesul nostru de a atrage cât mai mulți investitori azeri în Republica Moldova, pentru a dezvolta proiecte comune. Țara noastră este interesată să diversifice sursele și rutele de aprovizionare cu gaze naturale. 

Un subiect important al dialogului l-a vizat interacțiunea noastră în cadrul organizațiilor internaționale și regionale, inclusiv susținerea reciprocă a suveranității și integrității teritoriale a țărilor noastre”, a declarat oficialul moldovean.

Foto: MAEIE

img23002866

img23002866

img23002866

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!