ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Parlamentului a participat la ceremonia de comemorare a victimelor celui de-al Doilea Război Mondial

11:44 | 09.05.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 9 mai /MOLDPRES/. Președintele Parlamentului, Igor Grosu, împreună cu șeful statului, Maia Sandu, prim-ministrul Dorin Recean și alți deputați, a depus flori la Complexul memorial „Eternitate” din capitală, relatează MOLDPRES cu referire la Direcția comunicare și relații publice a Legislativului.

„Astăzi, de 9 Mai, ne comemorăm eroii, buneii, care au luptat ca noi, după 78 de ani, să trăim în pace”, a accentuat președintele Parlamentului, Igor Grosu.

În mesajul său, șeful Legislativului a mai menționat că, din păcate, lecțiile celui de-al Doilea Război Mondial nu au fost învățate: „Astăzi, asistăm la un război devastator în Europa, după ce Federația Rusă a atacat Ucraina. În această zi mai mult ca niciodată îmi doresc să fie pace și să ne gândim la viitorul copiilor noștri. Ei nu trebuie să-și jertfească visele și viața, ei trebuie să trăiască într-o lume liberă și unită”.

Foto: Parlament

img23003660

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!