ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Maia Sandu a transmis un mesaj de felicitare cu prilejul Zilei Europei

12:21 | 09.05.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 9 mai /MOLDPRES/. În ziua de 9 Mai, șefa statului a venit cu un mesaj în care spune că astăzi celebrăm pacea și unitatea familiei europene, informează MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al Președinției.

„Este primul an în care sărbătorim Ziua Europei în calitate de țară candidată pentru aderarea la Uniunea Europeană și sunt convinsă că, într-o zi, vom sărbători Ziua Europei ca membru cu drepturi depline în această mare familie!”, a menționat președintele.

Maia Sandu a subliniat că Europa s-a unit pentru a preveni războaiele și a asigura dreptul la viață și la fericire pentru toți cetățenii europeni: „Acum, Europa ne unește pe noi - toți oamenii Moldovei - pentru a ne câștiga locul de drept printre țările europene. Moldova va întări și va îmbogăți Uniunea Europeană. La Mulți Ani, Europa! La Mulți Ani, Moldova europeană!”, a spus șefa statului.

Foto: Președinție

img23003663

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!