ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Maia Sandu i-a înmânat „Ordinul de Onoare” directorului Misiunii USAID

17:14 | 09.05.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 9 mai /MOLDPRES/. Președintele Maia Sandu s-a întâlnit astăzi cu directorul Misiunii Agenției Statelor Unite ale Americii pentru Dezvoltare Internațională (USAID) în Republica Moldova. Cu prilejul încheierii mandatului lui Scott Hocklander, șefa statului și-a exprimat aprecierea pentru asistența USAID oferită țării noastre în gestionarea crizelor energetice, refugiaților și celei economice, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al Președinției.

Președintele a mulțumit pentru ajutorul suplimentar anunțat recent de guvernul american, în valoare de 300 de milioane de dolari, pentru susținerea procesului de consolidare a rezilienței economice și a independenței energetice a țării noastre.

În semn de înaltă apreciere pentru contribuția personală adusă la consolidarea relațiilor de prietenie și bună colaborare moldo-americane, prin decret al Președintelui Republicii Moldova, Scott Hocklander a fost decorat cu distincția „Ordinul de Onoare”.

Foto: Președinție

 

I

img23003672

img23003672

img23003672

img23003672

img23003672

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!