ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Mesajul președintelui Legislativului, Igor Grosu, cu ocazia Zilei Europei

17:34 | 09.05.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 9 mai /MOLDPRES/. Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Europei, relatează MOLDPRES cu referire la Direcția comunicare și relații publice a Legislativului.

„Uniunea Europeană înseamnă ACASĂ, acolo unde oamenii își trăiesc cu încredere viață, unde se ajută și se respectă, unde își împart tristețea și bucuriile. Dar cu toții se gândesc la un viitor mai bun – împreună, acasă. Frumoasă este Moldova noastră europeană. La mulți ani, Europa!”, a accentuat președintele Parlamentului, Igor Grosu.

De asemenea, cu ocazia Zilei Europei, în această seară, începând cu ora 20:00, clădirea Parlamentului va fi iluminată în culorile steagului UE.

img23003673

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!