ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Polițiștii au stabilit încălcări la evenimentele dedicate zilei de 9 mai. Sunt vizați deputați

10:10 | 10.05.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 10 mai. /MOLDPRES/. Pe parcursul zilei de ieri, 180 de persoane au admis încălcări ale Codului Contravențional. În 16 cazuri au fost vizați oficiali, nouă dintre care sunt deputați, informează MOLDPRES.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției, încălcări au admis și cinci persoane cu demnitate publică din UTA Găgăuzia.

Pe tot parcursul zilei, polițiștii au monitorizat procesul de desfășurare a întrunirilor și au depistat mai multe încălcări ale legislației. Oamenii legii au întocmit 15 procese verbale, au înmânat nouă citații, iar șapte persoane au fost audiate. Restul cetățenilor urmează a fi citați la poliție pentru documentare.

Pe parcursul zilei de ieri, circa 43 mii de persoane au participat la întruniri desfășurate în peste 500 de locații din întreaga țară. 

img23003687

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!