ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Cele șase cișmele amplasate în parcurile din capitală au fost redeschise

17:41 | 10.05.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 10 mai. /MOLDPRES/. Cele șase cișmele amplasate în parcurile din capitală au fost redeschise. Anunțul a fost făcut astăzi de municipalitate, comunică MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, cișmelele sunt amplasate în Parcul „Valea Morilor”, Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt”, Scuarul Catedralei Mitropolitane, Parcul „Alunelul”.

De rând cu acestea, în preajma parcului „Valea Trandafirilor” activează fără întrerupere buveta, apa căreia este testată şi filtrată în permanență.

Odată cu redeschiderea cișmelelor, au fost luate toate măsurile sanitare de protecție și dezinfectare a acestora, pentru a nu permite răspândirea virușilor, conform Primăriei capitalei.

Foto: Primăria Chișinău

img23003717

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!