ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șefa statului a avut o întrevedere cu președintele Parlamentului European

19:49 | 21.05.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 21 mai. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit astăzi cu președintele Parlamentului European, Roberta Metsola. Cu acest prilej, șefa statului i-a mulțumit oficialei pentru susținerea acordată Republicii Moldova, comunică MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al instituției prezidențiale.

„Doamna Metsola, bine v-am întâlnit în Moldova Europeană! M-am bucurat s-o salut la Chișinău pe președintele Parlamentului European, Roberta Metsola, și să participăm, alături de cetățenii noștri, la Adunarea „Moldova Europeană”. Din numele tuturor cetățenilor, i-am mulțumit Președintei Metsola pentru sprijinul pe care legislativul european l-a acordat Republicii Moldova de-a lungul timpului. 

Și moldovenii, și Uniunea Europeană - împreună ne dorim și muncim pentru a aduce Europa acasă și a garanta parcursul european ireversibil al țării noastre”, a spus președintele Maia Sandu.

Șefa statului a mai menționat că „Parlamentul Uniunii Europene a fost întotdeauna de partea cetățenilor noștri, iar astăzi am primit asigurări că Moldova este așteptată în marea familie europeană și vom beneficia de toată susținerea. Moldova europeană înseamnă o țară liberă și prosperă pentru toți oamenii Moldovei, pentru părinții noștri și copiii noștri”.

Foto: Președinție

img23004083

img23004083

img23004083

img23004083

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!