ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În ajunul Summitului Comunității Politice Europene, premierul Dorin Recean a avut o întrevedere cu președintele azer, Ilham Aliyev

21:54 | 31.05.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 31 mai. /MOLDPRES/. Participanții Summitului Comunității Politice Europene sosesc în țara noastră, iar în ajunul acestuia, prim-ministrul Dorin Recean a avut o întrevedere cu liderul azer, Ilham Aliyev, transmite MOLDPRES cu referire la Direcţia comunicare și protocol a Guvernului.

Oficialii au stabilit pașii următori pentru aprofundarea parteneriatului strategic bilateral.

„Am convenit să extindem cooperarea în plan energetic și economic și să efectuăm schimbul de bune practici în domeniul agriculturii. Am stabilit, totodată, să organizăm următoarea ședință a Comisiei mixte moldo-azere anul acesta, la Chișinău, pentru a crea noi oportunități în domeniul comerțului, infrastructurii și al investițiilor”, a spus premierul Dorin Recean.

Foto: Guvern

img23004418

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!