ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Centrul de Excelență în Viticultură și Vinificație a anunțat concurs pentru ocuparea mai multor funcții de conducere

12:33 | 12.07.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 12 iul. /MOLDPRES/. Centrul de Excelență în Viticultură și Vinificație din Chișinău a anunțat concurs pentru ocuparea mai multor funcții de conducere ale instituției, transmite MOLDPRES.

Centrul de Excelență a specificat că este vorba de funcțiile: director-adjunct, șef-secție didactică, șef-secție formare continuă, șef-secție pentru educație, șef secție instruire practică, șef secție asigurarea calității și psiholog.

Pe pagina oficială a instituției - cevvc.md au fost publicate condițiile ce necesită a fi întrunite de candidați, precum și actele ce vor fi incluse în dosarul de concurs.

De asemenea, candidații pot anexa și alte documente pe care le consideră relevante. Aceștia pot depune dosarul la secretariat, prin poștă - MD - 4839, mun. Chișinău, comuna Stăuceni sau e-mail - cevvc2018@gmail.com, până la 28 iulie curent, ora 16.00.

img23005547

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!