ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Tragedie în Italia, cu implicarea unei moldovence. A fost lovită de un motociclist în timp ce se deplasa cu bicicleta și fiica ei

12:18 | 01.09.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 1 sep. /MOLDPRES/. O moldoveancă, stabilită cu traiul într-un oraș din Italia a decedat, după ce a fost lovită în plin ieri seara, de către un motociclist, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe strada împreună cu fiica ei de trei ani, informează MOLDPRES.

Potrivit presei locale din Italia, femeia lovită mortal avea 19 ani și era stabilită cu traiul în orașul Polesella, iar accidentul s-a produs în timp ce tânăra se afla pe bicicletă cu fiica ei minoră.

La ghidonul motocicletei se afla un cetățean rus, care circula cu viteză excesivă. În urma impactului, moldoveanca a decedat pe loc, iar fiica ei a fost transportată la spital.

Șoferul motocicletei la fel a avut de suferit, fiind transportat de urgență cu elicopterul la un spital din Padova.

Sursa citată notează că, impactul a fost atât de puternic încât motocicleta s-ar fi rupt în două.

Foto: ilgazzettino.it.

img23006875

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!