ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

FOTO Mai mulți elevi ai liceului teoretic „Waldorf” din Chişinău au vizitat Academia „Ştefan cel Mare”

14:29 | 27.10.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 27 oct. /MOLDPRES/. Mai mulți elevi ai liceului teoretic „Waldorf” din Chişinău au vizitat Academia „Ştefan cel Mare”. Acțiunea a avut loc în cadrul proiectului Academia „Junior Club”, realizat de instituția de învățământ superior, informează MOLDPRES.

Elevii au vizitat muzeul instituției din cadrul Centrului de cultură spirituală și educație militaro-patriotică şi au ascultat o succintă incursiune privind istoricul instituției, activitatea, tradiții și personalități, în baza exponatelor și documentelor păstrate.

La fel, tinerii au solicitat o instruire în cadrul atelierului „Aspecte cu privire la intervenția polițienească”, desfășurat de către membrii Catedrei instruire militară și intervenții profesionale. Modulul a inclus: o expoziție de armament, instructajul cu privire la regulile de securitate și mânuire a armei de foc, tirul electronic, elemente de autoapărare, elemente de intervenție polițienească și exerciții cu utilizarea mijloacelor speciale.

La final, elevii au primit un certificat pentru participare activă în cadrul Cursului de dezvoltare personală și cognitiv-aplicativă „Itinerarul Siguranței”.

Foto: Academia „Ştefan cel Mare”

img23008516

img23008516

img23008516

img23008516

img23008516

img23008516

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!