ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Meteorologii au emis Cod galben de vânt

17:02 | 27.10.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 27 oct. /MOLDPRES/. Serviciul Meteorologic de Stat (SHS) a emis astăzi Cod galben de vânt, transmite MOLDPRES.

Avertizarea este valabilă pentru ziua de sâmbătă, 28 octombrie, între orele 11.00 și 18.00. Datele SHS relevă că în intervalul menționat se prevăd intensificări ale vântului vestic, cu rafale de până la 15-20 metri/secundă.

Potrivit meteorologilor, sâmbătă, în timpul nopții, în unele localități din nordul și centrul țării, sunt prognozate  ploi slabe. În zile de duminică și luni vremea se va ameliora, iar temperaturile vor fi mai prietenoase. Minimele vor oscila între +6°C și +12°C în timpul nopții, în timp ce maximele vor crește treptat de la +17°C - +22°C sâmbătă până la +20°C - +25°C luni. 

img23008530

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!