ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un cetățean al Federației Ruse, implicat în activități teroriste, a fost reținut în R. Moldova

09:48 | 29.10.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 29 oct. /MOLDPRES/. Polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale Sud au identificat și reținut un cetățean rus, dat în urmărire prin Interpol, comunică MOLDPRES.

Potrivit Poliției de Frontieră, bărbatul de 37 de ani era căutat de către autoritățile ruse, acesta ar fi implicat în activități teroriste și afiliere cu organizații teroriste internaționale. Cetățeanul rus a ajuns în țara noastră prin segmentul transnistrean

Bărbatul va petrece următoarele 72 de ore în izolatorul de detenție provizorie al IP Cahul, în timp ce autoritățile pregătesc cazul său pentru prezentarea în instanța de judecată, în vederea luării unei decizii și extrădării acestuia.

Conform legislației din Rusia, persoana riscă detenție pe viață.

Foto: Poliția de Frontieră

img23008560

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!