ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În zilele de odihnă, 41 de șoferi au fost depistați în stare de ebrietate la volan

11:28 | 30.10.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 30 oct. /MOLDPRES/. În zilele de odihnă, 41 de șoferi au fost înlăturați de la volan, fiind depistați în stare de ebrietate, transmite MOLDPRES.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției, în zilele de odihnă, 2 200 de conducători auto au ignorat regulile de circulație rutieră. Dintre aceștia, 752 de șoferi au fost amendați pentru depășirea limitei de viteză, iar 127 pentru necuplarea centurii de siguranță.

Totodată, 444 de persoane au fost sancționate pentru nerespectarea indicatoarelor de semnalizare rutieră, iar 34 pentru neacordarea priorității legale pietonilor. La fel, 293 de șoferi au primit amenzi pentru oprirea în locuri interzise.

În zilele de odihnă, polițiștii au intervenit în 147 de cazuri, apeluri parvenite la numărul unic de urgență 112.

Foto: IGP

img23008577

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!