ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

SIS a solicitat blocarea a 31 de portaluri web

11:42 | 30.10.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 30 oct. /MOLDPRES/. Directorul SIS, Alexandru Musteață, a susținut astăzi un briefing de presă în care a anunțat că a cerut blocarea activității a 31 de portaluri web, dintre care 21 gestionate direct din Rusia și a șase canale de televiziune, comunică MOLDPRES.

“Astăzi am semnat un ordin de blocare a 31 de portaluri web, dintre care 21 sunt gestionate direct din Rusia. Prin această decizie statul protejează spațiul informațional al Republicii Moldova”, a spus Musteață.

La finele săptămânii trecute SIS a solicitat blocarea a 22 de site-uri pe motiv că difuzau informații provenite de la “autorităţile publice din statul aflat în conflict militar şi recunoscut drept stat agresor”.

img23008580

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!