ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

SIS a publicat lista celor 31 de site-uri care urmează a fi blocate

13:51 | 30.10.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 30 oct. /MOLDPRES/. Serviciul de Informații și Securitate (SIS) a publicat lista celor 31 de site-uri care urmează a fi blocate, printre care se regăsește și tass.ru, transmite MOLDPRES.

Potrivit SIS, cele 31 de site-uri sunt kp.md; aif.md; orizont.tv; itv.md; prime.md; publika.md; canal2.md; canal3.md; primul.md; rtr.md; a-tv.md; cenzura.md; tv6.md; orheitv.md; vedomosti.md; enews.md; regtrends.com; kp.ru; tass.ru; lenta.ru; pravda.ru; aif.ru; rg.ru; interfax.ru; mk.ru; iz.ru; riafan.ru; regnum.ru; pnp.ru; radiosputnik.ru; rline.tv.

Directorul SIS, Alexandru Musteață, a anunțat astăzi că a cerut blocarea activității a 31 de portaluri web, dintre care 21 gestionate direct din Rusia și a șase canale de televiziune.

img23008590

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!