ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Lotul național de fotbal-tenis a cucerit 12 medalii la Campionatul European din Cipru

13:03 | 31.10.2023 Categorie: Sport

Chişinău, 31 oct. /MOLDPRES/. Lotul național de fotbal-tenis a Moldovei a cucerit 12 medalii la Campionatul European desfășurat în Cipru, transmite MOLDPRES.

Șapte distincții de argint au fost obținute la probele de triplu-juniori, dublu mixt și triplu mixt U21, dublu mixt și triplu mixt seniori, simplu și triplu seniori masculin. Cinci medalii de bronz au fost cucerite la proba de simplu și dublu juniori masculin, simplu și dublu seniori masculin.

În final, lotul național de fotbal-tenis s-a situat pe locul II în clasamentul general pe echipe din 16 țări participante.

Ministerul Educației și Cercetării (MEC) a anunțat că pentru sportivii moldoveni urmează Campionatul Mondial din Danemarca din luna noiembrie.

Foto: MEC

img23008637

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!