ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Serviciul Vamal recomandă călătorilor să diversifice alegerea punctelor de trecere a frontierei pentru a evita formarea rândurilor

09:52 | 02.11.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 2 nov. /MOLDPRES/. Serviciul Vamal recomandă călătorilor să diversifice alegerea punctelor de trecere a frontierei (PTF) de stat pentru a evita formarea rândurilor și pentru a nu permite creșterea timpilor de așteptare doar în unele posturi, transmite MOLDPRES.

Potrivit autorității vamale, alternativă pentru PTF Leușeni-Albița este PTF Leova-Bumbăta cu programul de lucru de la 08:00 la 20:00, pentru PTF Sculeni este PTF Costești-Stânca, iar pentru PTF comun Palanca este PTF Tudora.

De asemenea, persoanele care intenționează să traverseze frontiera pot apela la Centrul Unic de Apel (+373 22 78 8888) și pot solicita informații privind regulile de trecere a mărfurilor și mijloacelor de transport peste frontiera vamală. Totodată, acestea pot semnala eventuale fapte de corupție sau abuzuri comise de funcționarii vamali.

img23008702

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!