ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

127 de rapoarte și corapoarte au fost aprobate de comisiile parlamentare în luna octombrie

11:34 | 02.11.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 2 nov. /MOLDPRES/. În luna octombrie, comisiile parlamentare permanente s-au convocat în 45 de ședințe în cadrul cărora au aprobat 97 de rapoarte, 30 de corapoarte și 173 de avize, comunică MOLDPRES.

Potrivit Direcției comunicare și relații publice a Legislativului, cele mai multe rapoarte, 29 la număr, au fost prezentate de Comisia economie, buget și finanțe. Alte 17 rapoarte au fost prezentate de Comisia juridică, numiri și imunități, iar Comisia politică externă și integrare europeană a prezentat 16 rapoarte și 18 corapoarte. Membrii Comisiei protecție socială, sănătate și familie și ai Comisiei agricultură și industrie alimentară au aprobat 11 și, respectiv, opt rapoarte.

Cele mai multe avize au fost prezentate de Comisia securitate națională, apărare și ordine publică, 34 de avize. Alte 33 de avize au fost prezentate de Comisia administrație publică și dezvoltare regională, iar membrii Comisiei protecție socială, sănătate și familie au aprobat 31 de avize.

img23008709

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!