ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Răspunsul Guvernului la acuzațiile bașcanului Găgăuziei privind blocarea a 15 mln de lei

13:40 | 02.11.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 2 nov. /MOLDPRES/. Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Daniel Vodă, a venit astăzi cu o reacție după ce bașcanul Găgăuziei, Evghenia Guțul, a afirmat că autoritățile de la Chișinău ar fi blocat 15 milioane de lei, transferați pe un cont special de către un așa-numit sponsor, transmite MOLDPRES.

„Banii furați de la cetățenii țării noastre vor fi sechestrați și utilizați tot pentru cetățeni, fără a alimenta ambițiile politice ale unor grupări criminale”, a afirmat Daniel Vodă.

Bașcanul Găgăuziei, Evghenia Guțul, a afirmat că autoritățile de la Chișinău ar fi blocat 15 milioane de lei destinate Găgăuziei, care ar fi fost transferate pe un cont special de către un sponsor. 

img23008725

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!