ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un copil de doi ani din Dondușeni a fost salvat dintr-un incendiu de verișorul său minor

11:54 | 03.11.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 3 nov. /MOLDPRES/. Un copil de doi ani și jumătate a fost salvat din flăcări de verișorul său în vârstă de 17 ani, după ce un incendiu a izbucnit în casa în care locuiau, comunică MOLDPRES.

Potrivit IGSU, cazul a avut loc în seara zilei de ieri în localitatea Târnova, raionul Dondușeni. Copiii erau acasă singuri, când flăcările au cuprins o cameră cu suprafața de 20 m2. Observând fum și flăcări, tânărul l-a scos afară pe cel mic.

Micuțul nu a avut de suferit, însă tânărul s-a ales cu arsuri ale membrelor superioare. Acesta a fost preluat de medici la Spitalul raional pentru îngrijiri.

Pompierii IGSU au fost alertați la ora 18:50. Pentru stingerea flăcărilor la fața locului a intervenit o echipă de salvatori. Arderea a fost localizată la ora 19:24, iar în timpul intervenției pompierii au evacuat o butelie de gaz din locuința afectată. Cauza și circumstanțele cazului urmează a fi stabilite.

Datele IGSU arată că în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 22 de situații de risc.

img23008753

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!