ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Compania elenă Aegean Airlines a lansat zborurile pe cursa Atena - Chișinău

14:07 | 03.11.2023 Categorie: Economie

Chişinău, 3 nov. /MOLDPRES/. Compania elenă Aegean Airlines a lansat zborurile pe direcția Atena – Chișinău – Atena. Acestea vor fi operate de două ori pe săptămână, în zilele de marți și vineri, transmite MOLDPRES.

Aeronava care a efectuat prima cursă Atena – Chișinău a aterizat astăzi pe Aeroportul Internațional Chișinău. Aceasta a fost întâmpinată trecând spre platformă pe sub o arcadă de apă generată de două autospeciale de pompieri, iar primii pasageri și oficialii prezenți au fost întâmpinați tradițional cu pâine și sare de către reprezentanții aeroportului. 

Potrivit autorităților de la Chișinău, acordul cu compania aeriană „Aegean” e un rezultat al eforturilor de a diversifica serviciile avia care operează pe piața noastră.

Procurarea biletelor avia, precum și orarul și frecvența curselor pot fi verificate pe pagina web a companiei Aegean.

Aegean Airlines este cea mai mare companie aeriană din Grecia, care operează zboruri către 117 aeroporturi din 46 de țări.

img23008761

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!