ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Energocom va vinde către Moldovagaz, pentru octombrie-decembrie, gaze cu circa 605 dolari per mia de metri cubi

16:37 | 03.11.2023 Categorie: Economie

Chişinău, 3 nov. /MOLDPRES/. Energocom va vinde către Moldovagaz, pentru lunile octombrie-decembrie, gaze cu circa 605 dolari per mia de metri cubi. Decizia a fost aprobată astăzi la Consiliul societății, transmite MOLDPRES. 

„Din luna decembrie anul trecut, consumatorii de pe malul drept al râului Nistru utilizează gaze achiziționate de Energocom de pe piețele internaționale. De atunci prețurile oferite de noi Moldovagaz sunt mai mici față de ofertele Gazprom”, a precizat Energocom.

Întreprinderea a dat asigurări că pentru această iarnă, a făcut suficiente stocuri de gaze pentru a acoperi consumul malului drept al râului Nistru până în luna martie.

img23008769

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!