ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Drone au lovit regiunea Odesa noaptea trecută

18:21 | 03.11.2023 Categorie: Externe

Sofia, 3 nov. /MOLDPRES/. În ultimele 24 de ore, regiunea Odesa din sud-vestul Ucrainei a fost atacată de rachete și drone. Alarmele au început să sune la ora 23:12 pe 2 noiembrie și au fost deconectate la ora 1:16 noaptea pe 3 noiembrie, a anunțat Consiliul municipal Odesa pe site-ul său oficial, comunică MOLDPRES cu referire la BTA.

"Regiunea Odesa a fost din nou atacată de teroriști ruși în timpul nopții. Forțele de apărare aeriană au distrus doua drone Shahed. Din nefericire, a fost lovit un obiectiv de infrastructură din regiune. Nu au fost înregistrate victime sau pagube majore”, a menționat astăzi guvernatorul regiunii Odesa Oleh Kiper.     

Comunitatea bulgară din regiune este a treia cea mai mare și numără peste 150.000 de persoane, potrivit recensământului oficial efectuat în Ucraina în 2001. Între 50.000 și 60.000 de etnici bulgari locuiesc în Odesa.   

Foto: BTA

Această știre este selectată de BTA pentru promovare şi publicare de către MOLDPRES, conform acordului de colaborare dintre agenţii

img23008775

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!