ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șefa statului i-a felicitat pe judocanii medaliați la Campionatul European de Judo

07:52 | 08.11.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 8 nov. /MOLDPRES/. Președintele Maia Sandu i-a felicitat pe sportivii moldoveni care s-au clasat pe locurile unu și trei la Campionatul European de Judo, comunică MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al instituției prezidențiale

„Ne bucurăm pentru performanța strălucitoare a lotului național al Republicii Moldova la Campionatul European de Judo rezervat seniorilor, desfășurat în Franța. Denis Vieru a cucerit medalia de aur, iar Petru Pelivan a obținut medalia de bronz”, a menționat Maia Sandu.

Șefa statului și-a exprimat admirația față de efortul celor doi judocani. „Felicitări, Denis și Petru! Sunteți modele de inspirație pentru toți tinerii și sportivii începători, arătându-le că prin pasiune, disciplină și multă muncă, se pot atinge visele. Suntem mândri de voi. Vă dorim mult succes în continuare!”, a spus președintele.

img23008924

img23008924

img23008924

img23008924

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!