ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Stela Braniște a fost numită secretar general adjunct al Ministerului Justiției

10:47 | 08.11.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 8 nov. /MOLDPRES/. Stela Braniște a fost numită în funcția de secretar general adjunct al Ministerului Justiției. Decizia a fost luată astăzi de Guvern, transmite MOLDPRES.

Propunerea a fost prezentată la ședința Executivului de către ministrul Justiției, Veronica Mihailov - Moraru. „Stela Braniște este licențiată în drept, deține titlu de magistru în drept internațional. Activează în cadrul Ministerului Justiției din anul 2006, având o experiență de peste 16 ani în funcție publică, iar parcursul profesional cuprinde activități în funcții de execuție și de conducere. Are o vastă expertiză în ceea ce privește cooperarea cu structurile internaționale și regionale”, a afirmat Veronica Mihailov - Moraru.  

În prezent, Stela Braniște deține funcția de șef al Direcției Relații Internaționale din cadrul Ministerului Justiției. 

img23008942

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!