ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Teatrul Național ”Satiricus I. L. Caragiale” va prezenta un spectacol de Viorel Cornescu

14:09 | 08.11.2023 Categorie: Cultură

Chişinău, 8 nov. /MOLDPRES/. Un spectacol intitulat ”Îți vreau soțul…” de Mihail Zadornov, în regia lui Viorel Cornescu, va avea loc vineri, 10 noiembrie, la ora 18.30, la Teatrul Național ”Satiricus I. L. Caragiale”, informează MOLDPRES.

Potrivit organizatorilor, intriga se urzește în cadrul unui cuplu căsătorit, Elena (Lilia Cazacu) și Andrei (Viorel Cornescu), care locuiesc împreună de douăzeci de ani. Chiar în preajma celei de-a douăzecea aniversări, Elena primește cadou un oaspete neașteptat – o tânără amantă a soțului ei, Oxana (Olga Anghelici), aceasta făcându-și apariția în pragul apartamentului, cu o ofertă foarte tentantă.

În aceeași zi, la ora 18.00, Teatrul Național ”Mihai Eminescu” va oferi publicului spectacolul ”Pomul vieții” de Dumitru Matcovschi, în regia lui Alexandru Cozub. 

Tot joi, la ora 18.30, Teatrul Dramatic Rus de Stat ”A. P. Cehov” readuce în scenă spectacolul ”Divele, sau în teatru doar fete” de Ken Ludwig, în regia lui Dumitru Koev, iar la 19.00, Teatrul ”Luceafărul” – spectacolul ”12 oameni furioși” după un text de scriitorul american Reginald Rose, adaptat de Liliana Popușoi, în regia lui Slava Sambriș.

img23008976

img23008976

img23008976

img23008976

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!