ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

CSP a respins candidatul propus de Adunarea Populară găgăuză pentru funcția de procuror-șef al UTA Găgăuzia

10:08 | 09.11.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 9 nov. /MOLDPRES/. Membrii Consiliului Superior al Procurorilor (CSP) au respins astăzi repetat candidatul propus de Adunarea Populară găgăuză pentru funcția de procuror-șef al Procuraturii UTA Găgăuzia, Victor Cîlcic, comunică MOLDPRES.

Victor Cîlcic a fost singurul participant la concursul desfășurat pentru acest post. El activează în organele Procuraturii de mai bine de 16 ani, deținând diverse funcții de conducere în Procuratura autonomiei şi în perioada 2004-2014 a condus Procuratura raionului Vulcăneşti.

Pe agenda ședinței CSP de astăzi au fost incluse 16 subiecte. Printre acestea, patru demersuri de suspendare din funcție a unor procurori.

img23009016

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!