ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comunicat de presă al Ministerului Finanțelor

14:43 | 09.11.2023 Categorie: Comunicate

Ministrul Petru Rotaru a avut o întrevedere cu șeful USAID în Moldova, Jeff Bryan 

Chişinău, 9 nov. /MOLDPRES/. Continuarea proiectelor comune, transparența bugetară, educația financiară, asistența externă și alte priorități actuale de pe agenda Ministerului Finanțelor, au fost subiectele discutate de ministrul Finanțelor Petru Rotaru cu șeful Misiunii USAID (Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională) în Republica Moldova, Jeff Bryan. 

Ministrul Rotaru a apreciat contribuția USAID la modernizarea Republicii Moldova, prin intermediul asistenței de dezvoltare pe care o oferă Guvernul Statelor Unite ale Americii prin diverse proiecte și programe implementate în Moldova. În context, dl Rotaru a mulțumit pentru sprijinul continuu oferit de USAID. 

La rândul său, Jeff Bryan a reconfirmat sprijinul instituției pe care o reprezintă, exprimând, totodată, deschiderea de a dezvolta în continuare proiecte, inclusiv în domeniile de competență ale Ministerului Finanțelor.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!