ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comunicat de presă al Ministerului Finanțelor

16:53 | 09.11.2023 Categorie: Comunicate

Cooperarea și proiectele în derulare au fost discutate de ministrul Petru Rotaru și șefa BERD în Moldova, Catarina Bjorlin

Chişinău, 9 nov. /MOLDPRES/. Ministrul Finanțelor Petru Rotaru a avut o întrevedere cu noua șefă a oficiului Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) în Republica Moldova, Catarina Bjorlin. În cadrul discuției au fost trecute în revistă proiectele finanțate de BERD, care sunt în derulare.

Petru Rotaru a exprimat recunoștință BERD pentru suportul acordat în cadrul multiplelor proiecte implementate în Republica Moldova, reiterând deschidere pentru dezvoltarea acestui parteneriat.  

La rândul său, Catarina Bjorlin a reiterat sprijinul față de țara noastră și contribuția, în continuare, pentru derularea proiectelor de importanță națională, în domenii precum: eficiența energetică, managementul deșeurilor, modernizarea căilor ferate și alte sectoare importante.

Catarina Bjorlin Hansen o succede pe Angela Sax, care a condus BERD în Moldova din 2018.  

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!