ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

CEC: În 11 localități vor fi renumărate buletinele de vot la alegerile locale generale

11:22 | 10.11.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 10 nov. /MOLDPRES/. Comisia Electorală Centrală (CEC) a dispus renumărarea buletinelor de vot la alegerile locale generale din 5 noiembrie 2023 în mai multe circumscripții electorale, comunică MOLDPRES.

Potrivit CEC, astfel vor fi renumărate buletinele de vot: pentru funcția de consilier orășenesc și funcția de primar în circumscripția electorală orășenească Nisporeni;  pentru funcția de primar în circumscripția electorală sătească Pîrîta, raionul Dubăsari; pentru alegerea primarului satului Temeleuți, raionul Florești; pentru funcția de primar în circumscripția electorală sătească Carahasani, raionul Ștefan Vodă; pentru funcția de consilier local de nivelul întâi în circumscripția electorală comunală Mileștii Mici, raionul Ialoveni; pentru funcția de consilier în circumscripția electorală municipală Edineț; pentru funcția de consilier raional și consilier orășenesc în circumscripția electorală orășenească Călărași, raionul Călărași; pentru funcția de primar și consilier local de nivelul întâi în circumscripția electorală sătească Taraclia, raionul Căușeni; pentru funcția de primar și de consilier local de nivelul întâi în circumscripția electorală sătească Javgur, raionul Cimișlia; pentru funcția de primar și consilier local de nivelul întâi în circumscripția electorală sătească Grigorievca, raionul Căușeni.

Totodată, vor fi renumărate buletinele de vot nevalabile, neutilizate și anulate pentru funcția de primar în circumscripția electorală sătească Cioc-Maidan, UTA Găgăuzia.

Procesul de renumărare a buletinelor de vot pentru fiecare concurent electoral se va efectua până la data de 12 noiembrie, iar rezultatul renumărării va anunțat pe 13 noiembrie.

img23009064

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!