ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

CEC a dispus renumărarea buletinelor de vot în alte șapte localități

16:18 | 10.11.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 10 nov. /MOLDPRES/. În alte șapte localități din țară vor fi renumărate buletinele de vot din cadrul alegerilor locale generale din 5 noiembrie curent. Comisia Electorală Centrală (CEC) a aprobat astăzi mai multe hotărâri în acest sens, informează MOLDPRES.

Potrivit Comisiei, renumărarea buletinelor de vot va avea loc în municipiul Cahul, pentru funcția de consilier municipal; în satul Taraclia de Salcie, raionul Cahul, pentru funcția de primar; satul Popeștii de Sus, raionul Drochia, pentru funcția de primar și pentru funcția de consilier local; comuna Drăgănești, raionul Sîngerei, pentru funcția de primar; satul Recea, raionul Strășeni, pentru funcția de consilier local; orașul Șoldănești, raionul Șoldănești, pentru funcția de primar, consilier orășenesc și raional; satul Bocani, raionul Fălești, pentru funcția de primar.

Procesul de renumărare se va efectua cel târziu la data de 12 noiembrie curent, iar rezultatul se va aduce la cunoștința CEC cel târziu la data de 13 noiembrie curent.

Comisia Electorală Centrală a admis ieri renumărarea buletinelor de vot în alte 11 localități din țară.

img23009077

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!