ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

A doua decadă din noiembrie începe cu vreme instabilă

10:12 | 11.11.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 11 nov. /MOLDPRES/. Acest sfârşit de săptămână este cu vreme cu caracter instabil, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS).

Potrivit meteorologilor, sâmbătă, 11 noiembrie, izolat în jumătatea de nord a țării, va ploua slab. Duminică, 12 noiembrie, din cauza unui ciclon sudic, ploile vor crește în intensitate, însă la începutul săptămânii viitoare vor înceta.

Vântul va sufla din sud-est cu trecere din vest slab la moderat, duminică devenind mai agitat.

„În ceea ce privește regimul termic, temperaturile nocturne pentru sâmbătă se vor situa între +5..+10ºC, iar duminică și luni, vor scădea de la +3..+8ºC până la -2..+3ºC. Ziua, valorile termice vor oscila sâmbătă între +13..+18ºC, iar duminică și luni între +7..+13ºC”, rezumă SHS.

img23009087

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!