ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Încă nouă cetățeni ai Republicii Moldova au fost evacuați din Fâșia Gaza și au ajuns acasă

10:00 | 12.11.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 12 nov. /MOLDPRES/.  Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene informează că datorită eforturilor comune și suportului internațional, inclusiv din partea Israelului, Egiptului, Ucrainei și Qatarului și Organizației Internaționale pentru Migrație, s-a reușit evacuarea altor nouă cetățeni ai Republicii Moldova din Fâșia Gaza, comunică MOLDPRES cu referire la Biroul de presă al MAEIE.

Aceștia, alături de cetățeni ucraineni, au aterizat pe Aeroportul Internațional Chișinău și au fost întâmpinați de către Secretarul General al MAEIE, Mihai Mîțu.

R. Moldova este recunoscătoare prietenilor și partenerilor noștri din Ucraina pentru colaborarea eficientă și sprijinul oferit în această situație dificilă.

img23009094

img23009094

img23009094

img23009094

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!