ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În capitală a demarat sezonul de încălzire

09:54 | 13.11.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 13 nov. /MOLDPRES/. Locuitorii capitalei pot solicita, începând de astăzi, conectarea locuințelor la agentul termic. Anunțul a fost făcut azi de viceprimarul capitalei Ilie Ceban, în ședința serviciilor municipale, transmite MOLDPRES.

Viceprimarul a specificat că „toate persoanele care vor solicita conectarea vor primi agentul termic de la furnizor”.

La rândul său, șeful adjunct al Direcției generale educație, tineret și sport din municipiul Chișinău, Andrei Pavaloi, a precizat că, săptămâna trecută au fost conectate la agentul termic centralizat 129 de grădinițe din cele 154 existente și 25 de școli din cele 131. „Săptămâna curentă vor fi conectate la agentul termic toate școlile”, a afirmat Pavaloi.

În mod obișnuit, autoritățile municipale semnează dispoziția de conectare la căldură atunci când temperaturile medii ajung sub 8 grade Celsius. Anul trecut, sezonul de încălzire în municipiul Chișinău a început în primele zile ale lunii noiembrie. 

img23009103

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!