ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un bărbat din Cahul va sta 9 ani la închisoare după ce a fost prins cu droguri de 1,5 mln lei

10:22 | 14.11.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 14 nov. /MOLDPRES/. Un bărbat din Cahul a fost condamnat la 9 ani de închisoare după ce a fost prins cu droguri de 1,5 milioane de lei, comunică MOLDPRES.

Potrivit PCCOCS, condamnatul a declarat fals că ar fi găsit drogurile camuflate într-o grămadă de lemne din pădure. Bărbatul a fost reținut în februarie 2023, în timp ce transporta din Cahul spre Vulcănești marijuana ambalată în pachete stropite cu benzină, ca să evite detectarea drogurilor de câinii de serviciu ai oamenilor legii. Ulterior perchezițiilor de la domiciliu, de la traficantul de droguri a fost ridicată a doua parte a drogurilor, precum și aparatul de vidare a pachetelor de droguri. Astfel, cantitatea totală de peste 8,5 kilograme de marijuana ar valora pe piața neagră circa 1.500.000 lei.

De asemenea, la solicitarea Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, mașina acestuia a fost confiscată în folosul statului, ca mijloc folosit la infracțiunea de circulație ilegală a drogurilor.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!