ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comunicat de presă al Biroului politici de reintegrare

09:52 | 15.11.2023 Categorie: Comunicate

Aniversarea a 60-a de la fondarea Liceului Teoretic „Vlad Ioviță” din comuna Cocieri 

Chişinău, 15 nov. /MOLDPRES/. La data de 14 noiembrie 2023, reprezentanții Biroului politici de reintegrare, Aurelia Barbaroș și Ivan Țurcan, au participat la evenimentul festiv cu prilejul marcării a 60 de ani de la înființarea Liceului Teoretic „Vlad Ioviță” din comuna Cocieri, raionul Dubăsari. 

În deschiderea evenimentului, șefa Secției politici sectoriale de reintegrare a țării Aurelia Barbaroș a exprimat sincere felicitări corpului didactic, administrației instituției de învățământ, precum și tuturor celor prezenți la eveniment. Au fost aduse mulțumiri pentru abnegația dovedită la educarea tinerilor generații, promovarea valorilor naționale, precum și munca asiduu depusă la dezvoltarea multilaterală a copiilor. 

În cadrul evenimentului reprezentanții administrației liceului au apreciat înalt sprijinul acordat de către Biroul politici de reintegrare și aportul benefic adus la dezvoltarea instituției de învățământ și la buna funcționare a acesteia.

Menționăm că, prin intermediul alocațiilor distribuite prin programele activităților de reintegrare a țării, Liceul Teoretic „Vlad Ioviță” a beneficiat de 6 proiecte în valoare totală de 1,88 mln de lei (schimbarea geamurilor, renovarea sistemului de încălzire, reparația/adaptarea diferitor încăperi etc.).

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!