ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Timp de două zile, va fi limitat accesul în anumite locuri publice din capitală în contextul vizitei unor șefi de stat

10:20 | 15.11.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 15 nov. /MOLDPRES/. În perioada 16-17 noiembrie, va fi limitat temporar accesul persoanelor în anumite locuri publice din capitală. Măsura este luată de poliție în contextul vizitei oficiale în Republica Moldova a șefilor de state din Austria și Slovenia, transmite MOLDPRES.

În aceste condiții, în intervalul orelor 08:00 - 18:00, va fi limitat temporar accesul persoanelor în anumite locuri publice din capitală, inclusiv desfășurarea întrunirilor, manifestărilor în masă, lucrărilor de reparație a drumurilor și tăiere a arborilor, în perimetrul străzilor pe unde se vor deplasa coloanele oficiale.

De asemenea, conducătorii auto sunt îndemnaţi să se conformeze cerințelor polițiștilor, să manifeste răbdare și disciplină, fără abateri de la Regulamentul circulației rutiere.

img23009170

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!