ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Tânărul prins cu droguri în preajma unei grădinițe din Cimișlia a fost condamnat la 5,6 ani de închisoare

10:33 | 15.11.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 15 nov. /MOLDPRES/. Tânărul prins cu droguri de jumătate de milion de lei, în preajma unei grădinițe din Cimișlia, a fost condamnat la 5,6 ani de închisoare. Sentința a fost pronunțată în timp restrâns, comunică MOLDPRES.

Potrivit PCCOCS, examinarea dosarului de către judecători s-a desfășurat într-o lună, ceea ce reprezintă un termen restrâns de examinare. Dosarul penal al acestuia a fost trimis Judecătoriei Cahul de către procurorii PCCOCS la doar 18 zile de la reținerea făptașului, după ce el a încercat să se ascundă de mașina poliției, debarasându-se de rucsacul cu droguri. Câteva zeci de minute până la reținere, acesta a plasat șase pliculețe cu droguri în ascunzișuri pentru clienții magazinului ilegal de pe platforma Telegram, care au fost și ele ridicate de oamenii legii pentru expertizare și anexare la dosarul penal. În total, au fost ridicate aproape 0,5 kg de droguri.

Acum, tânărul cu vârsta de 22 ani, continuă să fie în custodia statului. După prezentarea probelor de către oamenii legii, tânărul și-a recunoscut vinovăția, prin urmare examinarea dosarului s-a desfășurat în procedură simplificată, iar pedeapsa a fost redusă.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!