ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Maia Sandu: „Acum 3 ani, împreună cu cetățenii am obținut o victorie importantă”

12:12 | 15.11.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 15 nov. /MOLDPRES/. Pe 15 noiembrie 2020, acum 3 ani, împreună cu cetățenii am obținut o victorie importantă! Mesajul a fost transmis de șeful statului Maia Sandu cu ocazia împlinirii a trei ani de la obținerea victoriei în alegerile prezidențiale, informează MOLDPRES.

Oficialul a subliniat că victoria de acum 3 ani a fost a cetățenilor de acasă și din diasporă, care au crezut în Moldova. „O victorie nu doar împotriva unui regim corupt, care bloca orice șansă de dezvoltare a Moldovei. Dar și o victorie pentru un viitor mai bun, o victorie a optimismului în fața deznădejdii, o victorie a unității moldovenilor și a puterii noastre de a ne decide soarta”, a scris Maia Sandu pe o rețea de socializare.

Președintele a remarcat că în ciuda unei lupte nedrepte, în ciuda oricăror piedici, moldovenii s-au mobilizat fără precedent și s-a reușit crearea unei unități de neînvins. „Împreună am pornit pe un drum lung și dificil spre crearea unui stat cu adevărat liber, european, care să aibă grijă de toți cetățenii săi. Victoria nu a fost o destinație, ci un început. Vom merge înainte pentru a îndeplini angajamentele pe care ni le-am asumat și pentru a lăsa copiilor și tinerilor o Moldovă mai bună”, a specificat Maia Sandu.

Pe 24 decembrie 2020, Maia Sandu a fost învestită în funcția de președinte al Republicii Moldova, după victoria din 15 noiembrie 2020, când a avut loc cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale.

img23009182

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!