ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Formația 3 SUD EST revine la Chișinău

14:12 | 15.11.2023 Categorie: Cultură

Chişinău, 15 nov. /MOLDPRES/. Formația ”3 SUD EST” din România revine cu un show live memorabil, care deja devine o tradiție, la Palatul Național "Nicolae Sulac". Primul concert va avea loc vineri, 17 noiembrie, la ora 19.00, iar cel de-al doilea – sâmbătă, 18 noiembrie, la ora 18.00, informează MOLDPRES.

Potrivit directorului general al Organizației Concertistice ”Moldova Concert”, Andrei Locoman, spectacolul va fi unul exuberant și dinamic, încărcat de emoție, culoare și magie, având o producție grandioasă, iar trupa va cânta cele mai iubite piese scrise de-a lungul carierei lor de peste 25 de ani.

Show-ul va fi unul magistral de la început până la final și va purta fanii pe drumul nostalgiei cu hituri precum “Amintirile”, “Te plac”, “Ai plecat”, care te duc cu gândul la perioada copilăriei sau a adolescenței, dar te va aduce și în prezent prin cântece precum “Cine ești”, “Stele” sau “Jumătatea mea mai bună” și multe altele.

Cei peste 25 de ani de carieră cu piese constant în topurile muzicale, dar și în inimile fanilor sunt mărturia clară a creativității și diversității producției muzicale. Trupa 3 Sud Est a definit muzica unei generații prin stilul lor muzical unic și continuă să lanseze hituri, care ajung imediat în topurile naționale, trecând testul timpului. În plus, fiecare cântec devine un refren pentru o anumită etapă din viața fiecăruia din noi.

img23009189

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!