ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Austriei și cel al Sloveniei vor sosi în vizită de lucru la Chișinău

14:35 | 15.11.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 15 nov. /MOLDPRES/. În perioada 15-17 noiembrie, președintele Austriei, Alexander Van der Bellen și președintele Sloveniei, Nataša Pirc Musar, se vor afla într-o vizită de lucru în Republica Moldova, informează MOLDPRES.

Potrivit Serviciului prezidențial de presă, cei doi șefi de stat vor avea joi, 16 noiembrie, o întrevedere cu președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, și ulterior vor susține declarații de presă. Conferința de presă comună va avea loc în holul Președinției, la ora 11:45, accesul mass-media se va face în baza legitimațiilor de presă și a acreditărilor, începând cu ora 11:30. De asemenea, cei doi șefi de stat care ne vizitează țara vor avea discuții cu președintele Parlamentului, Igor Grosu și cu prim-ministrul Dorin Recean.

În ziua de vineri, președintele Maia Sandu și omologul său din Austria vor participa la un forum de afaceri moldo-austriac, organizat de Camerele de comerț și industrie din ambele țări. În aceeași zi, cei trei președinți se vor întâlni cu studenții Universității de Stat din Moldova.

img23009191

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!