ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Danemarca va deschide o ambasadă la Chișinău

15:13 | 16.11.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 16 nov. /MOLDPRES/. Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu, a avut astăzi o discuție cu omologul său danez, Lars Løkke Rasmussen, relatează MOLDPRES cu referire la Biroul de presă al MAEIE.

Această discuție este prilejuită de o ocazie specială, și anume anunțul privind deschiderea Ambasadei Regatului Danemarcei la Chișinău la începutul anului 2024. Misiunea diplomatică va juca un rol important în dezvoltarea și consolidarea legăturilor politice, economice și culturale dintre țările noastre, mesaj pe care l-a transmis Nicu Popescu omologului său danez.

În acest an, mai multe țări, printre care se numără Regatul Țărilor de Jos, Belgia, Grecia, Spania au deschis sau vor deschide în curând Ambasade în Republica Moldova. Acest lucru subliniază importanța pe care țara noastră o are în regiune și consolidarea relațiilor cu statele membre ale Uniunii Europene.

img23009225

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!