ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul Nicu Popescu a avut o convorbire telefonică cu ministrul de externe al Ungariei, Péter Szijjártó

18:19 | 16.11.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 16 nov. /MOLDPRES/. Vicepremierul Nicu Popescu a avut o convorbire telefonică cu Péter Szijjártó, ministrul afacerilor externe și comerțului al Ungariei, informează MOLDPRES.

Potrivit Biroului de presă al MAEIE, oficialii au discutat despre parcursul european al Republicii Moldova, subliniind subliniat progresele noastre în procesul de aderare la Uniunea Europeană, care au condus la Recomandarea Comisiei Europene de a demara negocierile de aderare cu țara noastră.

„Am abordat, de asemenea, colaborarea dintre Moldova și Ungaria, evidențiind importanța consolidării relațiilor economice, iar în acest context am salutat revenirea companiei WizzAir pe piața aeriană din Republica Moldova.

Țara noastră este o destinație sigură și atrăgătoare, iar prin introducerea acestor zboruri consolidăm legăturile cu orașele europene și continuăm să oferim noi opțiuni de călătorie pentru cetățenii noștri”, a menționat ministrul de externe Nicu Popescu.

img23009235

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!