ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un tânăr a fost salvat de angajații IGSU după ce a căzut într-o fântână de canalizare

10:11 | 17.11.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 17 nov. /MOLDPRES/. Un tânăr în vârstă de 25 de ani a fost salvat aseară de angajații Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) după ce a căzut într-o fântână de canalizare, transmite MOLDPRES.

Cazul a fost înregistrat în seara zilei de 16 noiembrie la periferia orașului Soroca.

„Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 20:12. Potrivit informațiilor înregistrate, din imprudență, băiatul a alunecat în groapa de canalizare, care nu avea capac de protecție. La fața locului, a fost trimis un echipaj de salvatori și pompieri. Ajunși, aceștia au stabilit că tânărul se află la o adâncime de circa doi metri. Angajații IGSU au reușit să extragă la suprafață persoana în stare conștientă. În urma incidentului, băiatul s-a ales cu diverse traumatisme în regiunea capului. Ulterior, acesta a fost predat echipajului de medici și transportat la spitalul raional pentru îngrijiri de rigoare”, explică Inspectoratul.

Potrivit IGSU, în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 21 de situații de risc.

 

img23009244

img23009244

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!