ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Percheziții într-un dosar de finanțare ilegală a partidelor politice și spălare de bani

23:10 | 17.11.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 17 nov. /MOLDPRES/. Oamenii legii, împreună cu procurorii anticorupție, desfășoară în această seară percheziții în cadrul unui dosar inițiat în baza semnelor constitutive ale infracțiunii de „finanțare ilegală a partidelor politice, a grupurilor de inițiativă, a concurenților electorali săvârșită în proporții mari”, precum și „spălare de bani săvârșită de un grup criminal organizat în proporții deosebit de mari”, transmite MOLDPRES.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției, descinderile sunt efectuate de angajații Inspectoratului Național de Investigații, împreună cu cei ai Inspectoratului de Poliție Bălți, sub conducerea Procuraturii Anticorupție.

Oamenii legii au subliniat că mâine vor reveni cu detalii pe acest caz.

img23009274

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!