ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

FOTO De Ziua Internațională a Studentului, mai mulți tineri din cadrul Academiei „Ștefan cel Mare” au fost premiați pentru merite și reușite

10:43 | 18.11.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 18 nov. /MOLDPRES/. De Ziua Internațională a Studentului, mai mulți tineri din cadrul Academiei „Ștefan cel Mare” au fost premiați pentru merite și reușite, informează MOLDPRES.

În cadrul unui eveniment festiv, prim-prorectorul pentru studii şi management al calităţii, Iurie Odagiu, a adresat un mesaj de felicitare studenţilor. „Această zi este una importantă, deoarece simbolizează libertatea, dreptul la cunoştinţe și dreptul la cercetare. Dintotdeauna, tinerii au fost acea forţă motrice, care au promovat ideea democraţiei și libertăţii. Pentru orice țară tinerii sunt cei care reprezintă dezvoltarea şi viitorul națiunii. Voi sunteţi cei care reprezentaţi viitorul Republicii Moldova prin dezvoltarea cunoaşterii, a ştiinţei securităţii şi prin promovarea și respectarea drepturilor. Sarcina voastră este să preluați experienţa frumoasă a generaţiilor precedente şi să o dezvoltaţi şi implementați pentru întreaga societate”, a spus Iurie Odagiu.

Evenimentul s-a desfășurat într-o atmosferă solemnă, în prezența înaltelor simboluri naționale. Studenții au prezentat onoruri Drapelului de Luptă al instituției, au intonat Imnul Republicii Moldova și au defilat în fața superiorilor.

Totodată, tinerii au fost decernați cu diplome de merit pe categorii, în semn de recunoştinţă pentru eforturile semnificative şi rezultatele remarcabile obținute: la studii; în domeniul cercetării; pentru performanţe sportive; pentru participare şi implicare activă în diverse activităţi extraşcolare; pentru disciplină ireproşabilă şi executarea exemplară a atribuţiilor funcţionale pe parcursul anului universitar 2022-2023.

În partea festivă a evenimentului a evoluat laureata multiplelor concursuri internaționale din domeniu – Orchestra „Model” a Inspectoratului General de Carabinieri, care a prezentat un program artistic, în frunte cu conducătorul Oleg Cazacu.

img23009282

img23009282

img23009282

img23009282

img23009282

img23009282

img23009282

img23009282

img23009282

img23009282

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!