ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un șofer de camion a decedat în cadrul unui post vamal național

11:55 | 18.11.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 18 nov. /MOLDPRES/. Un șofer de camion a decedat în această dimineață în cadrul unui post vamal național, transmite MOLDPRES.

Potrivit Serviciul Vamal, în jurul orei 08:45, s-a prezentat pe sensul de intrare în țară, la control, un camion ce transporta la import cartofi din Belarus. La ora 09:40 a fost finalizată procedura de control și șoferul se deplasa spre camion, când brusc a căzut la pământ.

„La fața locului a fost solicitată intervenția serviciilor de urgență medicală, care au întreprins acțiuni de resuscitare și, din nefericire, au constatat decesul bărbatului în vârstă de 60 de ani, cetățean al Republicii Moldova, care ar fi avut un stop cardiac”, a comunicat autoritatea vamală.

Documentarea cazului este efectuată de organele de poliție, în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor.

img23009284

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!